Despre noi

In pagina despre noi dorim sa ne prezentam. Asadar, marcare-rutiera.ro are ca obiect de activitate serviciile complete pentru siguranta circulatiei si marcare rutieră cu utilaje de marcare proprii. Deasemenea compania noastra vă oferă semne de circulatie (indicatoare rutiere). Materialele folosite au certificarile conforme legislatiei nationale si garanteaza calitatea si durabilitatea proiectelor.

Piata tinta este reprezentata de segmentul B2B (business to business) si persoane fizice din toata tara.

Clientii nostrii

Prezentare

In prezent, in cadrul firmei sunt angajati specializati in conformitate cu departamentele in care isi desfasoara activitatea. Acestia au o vasta experienta si vin in intampinarea clientilor cu recomandari si solutii pentru fiecare proiect in parte. Echipa noastra are experienta in acest tip de activitate.

marcare-rutiera.ro si-a creat un portofoliu de clienti stabili, care au incredere in produsele si serviciile distribuite si realizate si o parere foarte buna despre noi. Dintre acestia spicuim cativa: Dacia-Renault, Auchan, Carrefour, XPO Logostics, Hotel Intercontinental, Hotel Marriott, Bucuresti Mall, Dedeman, Policolor, etc.

Planuri de viitor

Desi gradul de competitivitate este destul de ridicat, strategia adoptata a ajutat la impunerea pe piata si la facilitarea unei cresteri rapide.

 

Proiecte de viitor:

– Marirea portofoliului de clienti

– Extinderea portofoliului de produse si servicii

– Imbunatatirea relatiilor cu clientii

– Incheierea unor aliante si acorduri avantajoase

– Cresterea numarului de angajati, necesara extinderii si dezvoltarii economico-financiare a firmei.

 

Ne puteti contacta la adresa de email: contact@marcare-rutiera.ro sau la telefon: +4 0769 021 248