Previous
Next

Marcaj podotactil EUROTAC

Sistem de ghidaj pentru nevazatori.
Sistemele de ghidaj pentru nevazatori sunt alcatuite din marcaje tactile, care permit nevazatorilor sa se deplaseze (in interior/exterior) cu ajutorul bastonului. Protuberantele negre de tip nervura sau dom, asezate pe un fundal alb creeaza un contrast optic puternic si imbunatatesc perceptia . Muchiile rotunjite si flexibile ale placii de baza reduc riscul de impiedicare.

Mobilitatea este o nevoie sociala de baza. Pentru a facilita participarea persoanelor cu deficiente de vedere sau a celor nevazatori in viata de zi cu zi, sistemele speciale de ghidare tactile reprezinta o piatra de temelie importanta in imbunatatirea calitatii vietii.

sistem de ghidaj pentru nevazatori

Marcaj podotactil EUROTAC, sistem de ghidaj pentru nevazatori:

Aceste produse sunt conforme cu standardele DIN 32984 privind marcajele prefabricate de pavaj din metacrilat. Combinand punctele si canelurile ridicate cu un transportor flexibil din polimer autoadeziv, EUROTAC reprezinta un sistem de orientare inovatoare, universal utilizabil pentru nevazatori si persoanele cu deficiente de vedere. Produsul este adecvat in mod deosebit pentru modernizarea practica si economica a sistemelor tactile de ghidare, o operatiune ce necesita, in mod normal, lucrari de constructie destul de importante. EUROTAC se lipeste de asfalt, beton, pavele de piatra si chiar pardoseli din granit sau marmura.

Combinatia dintre domuri si nervuri alcatuite din Metacrilat (coldplastic bicomponent) cu o baza flexibila de polimeri autoadezivi, creeaza un sistem de ghidare pentru nevazatori nou, versatil si robust. Calitatea excelenta a productiei si designul perfect al EUROTAC ii permit sa fie folosit nu numai in spatiul public, ci si in cladiri pe podele alcatuite din materiale de inalta calitate, de ex. pe granit sau marmura.

PRET: la cerere, negociere in functie de proiect

-

Intra in contact cu noi

Te rugam sa completezi datele de contact pentru a intra in legatura cu noi.
Toate campurile sunt obligatorii de completat.